Plastic doppen voor KNGF!

9 oktober 2019

Zoals misschien bekend is leerling Emil uit groep 8A al bijna 3 jaar volop in actie voor KNGF Geleidehonden. Dit doet hij omdat zijn neef blind is. De speciaal opgeleide hond Bommel helpt zijn neef om veilig buiten te lopen en geeft hem veel vrijheid.

Plastic doppen zijn voor KNGF Geleidehonden geld waard!

Per kilo ontvangt deze organisatie een vergoeding.

Emil heeft op onze school inmiddels al vele plastic doppen ingezameld. En daar is de Goede Doelen commissie heel trots op! Maar er kan altijd meer bij. Dus gooi de dopjes van bijvoorbeeld frisdrank en melkpakken niet weg, maar lever ze in in de zwarte bakken bij de ingangen op school! Ook bij de ingang van de Buitenborg staat een bak!

Daarmee wordt niet alleen de opleiding van de geleidehonden gesteund, maar ook nog eens het milieu.

Groeten de Goede Doelen commissie van de Ouderraad!