Gepubliceerd op: 11 december 2019
In de groepen 1 en 2 is de kerstkraam geopend. Hierbij komen allerlei taal-en rekenactiviteiten aan bod. De kinderen bedenken zelf het verhaal erbij en er komen diverse vaardigheden en ervaringen in het spel voorbij.
Gepubliceerd op: 2 december 2019
Welkom Sinterklaas
Gepubliceerd op: 9 oktober 2019
We zien voor en na schooltijd veel jonge kinderen gezellig met elkaar spelen op het plein. We willen graag weten of hier ook kinderen spelen die in 2020 starten op de Borg.   Heeft u uw 3-jarige zoon/dochter al aangemeld?!  We horen het ...