OR

De Ouderraad (hierna te noemen OR) bestaat uit 16 ouders, deze ouders vullen 20 commissies om de onderstaande activiteiten samen met leerkrachten te organiseren voor uw kinderen.

Voor vragen of opmerkingen kunt u de OR bereiken via or.deborg@ckcdrenthe.nl

Voor het schooljaar 2018/2019 zijn de OR-leden:

John Hilarius (voorzitter)
Anna Werker (secretaris)
Erna Mulder (penningmeester)
Arnoud van Maren
Judith van der Wal
Kim Cloo
Iris Routers
Bert Platje
Dagmar Kuizenga
Sabrina Oosterhof-Maris
Henriet Wachtmeester
Mandy Mekkelholt
Marjan Ivis-Koobs
Ninet Klimp
Esmee Meiring

Miranda Bevers

Harriët Luten (leerkracht namens het team)

De OR vergadert ca 9 keer per jaar, de data van deze vergaderingen staan op de schoolagenda en zijn openbaar, u bent altijd van harte welkom om mee te luisteren.

Elk jaar organiseert de OR:

De schoolreisjes

Het kleuterfeest

Het Sinterklaasfeest

De Kerstviering

Het Paasontbijt

De Koningsdag

De Borgfactor

De schoolfoto’s

De thema avond ( elke 2 jaar)

De goede doelen

De buitenschoolse sporten

De sportdagen

Kamp groep 8

Het afscheid voor groep 8

Daarnaast heeft de OR een verkeerscommissie en staan zij in nauw contact met de ouders die de avond4daagse begeleiden. Enkele OR-leden zorgen dat de fotolijsten die in de school hangen gevuld worden en dat er regelmatig bij de hoofdingang van de school een actuele sfeertafel staat. De OR zorgt voor de sport shirtjes en de shirtjes die o.a. tijdens de avond 4 daagse worden gedragen.

Om deze activiteiten te organiseren vraagt de OR jaarlijks een ouderbijdrage die samen met de MR wordt vastgesteld in de jaarvergadering in oktober.

De OR draagt bij veel activiteiten zorg voor het eten en het drinken. Veel van onze OR leden zijn niet bekend met allergieën waardoor het inkopen, voor een grote hoeveelheid kinderen, onoverzichtelijk wordt. De OR kan geen rekening houden met allergieën en vragen u de kinderen met allergieën zelf eten mee te geven. Als ouder/verzorger bent u volledig op de hoogte wat uw kind mag en kan eten en/of drinken.

Documenten