Kindcentrum de Borg

Kindcentrum De Borg is een christelijk, modern en veilig kindcentrum voor kinderen van 0 tot en met 12/13 jaar. Met ingang van september 2018 zullen wij werken vanuit een nieuwe visie, passend bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen en onze snel veranderende maatschappij. In ons Kindcentrum wordt voor alle kinderen van 0-13 jaar de basis gelegd voor een toekomst als vindingrijke, actieve en betrokken mensen, waarbij ze eigenaar zijn van hun ontwikkeling en samen spelen en leren.
We hebben onze visie omschreven vanuit 7 kernwaarden. Een uitgebreidere uitleg over onze visie en missie kunt u vinden onder het kopje 'ons onderwijs' op deze website.

Ons kindcentrum beschikt over een modern gebouw dat 5 jaar geleden compleet vernieuwd en uitgebreid is. Het gebouw ligt in een rustige omgeving en heeft voor de jongere kinderen een veilig en omheind plein. Naast de school bevindt zich het Joop den Uylplantsoen. Hier zijn voldoende speelmogelijkheden voor de oudere kinderen.

De meeste kinderen wonen in de wijk Marsdijk. Ook voor de leerlingen uit de wijk Peelo isons kindcentrum goed bereikbaar via fietspaden en fietstunnels.

Iedere dag wordt ons kindcentrum bezocht door ongeveer 400 leerlingen, verdeeld over 16 groepen. Daarnaast is de kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang iedere dag geopend.

Door het aanklikken van de verschillende items hiernaast, leest u meer bijzonderheden over enkele aspecten van onze school.

Op het ouderportaal "Mijn school" staan allerlei berichten, nieuwsfeiten en foto's van de diverse groepen. Dit onderdeel is afgeschermd en alleen toegankelijk voor de ouders van onze school. Ouders ontvangen éénmaal per week een zogenaamde notificatiemail waarin een overzicht wordt gegeven van de meest actuele berichten.

Documenten