Kindcentrum de Borg groeit; instroomgroep is een feit!

29 november 2018

Afgelopen week hebben wij groen licht gekregen van het bestuur van CKC Drenthe om een instroomgroep te starten.

Deze groep start maandag 21 januari a.s. in het lokaal van BSO groep 2 (het lokaal naast het kinderdagverblijf). Op dit moment is nog niet bekend wie de leerkracht wordt.
De schooltijden van de instroomgroep zijn gelijk aan de schooltijden van groep 1/2.

De ouders van de kinderen die in de instroomgroep komen, worden morgen middels een apart schrijven verder geinformeerd.