Gepubliceerd op: 14 december 2018
Gezelligheid met het team op een leuke plek om te eten/borrelen/kunst te kijken met een geweldig uitzicht.
Gepubliceerd op: 29 november 2018
Afgelopen week hebben wij groen licht gekregen van het bestuur van CKC Drenthe om een instroomgroep te starten. Deze groep start maandag 21 januari a.s. in het lokaal van BSO groep 2 (het lokaal naast het kinderdagverblijf). Op dit moment is nog ni ...
Gepubliceerd op: 28 november 2018
De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 hebben genoten van het Sinterklaastheater in de Nieuwe Kolk!
Gepubliceerd op: 16 november 2018
Nog 1 nachtje slapen. Wij zijn er klaar voor. De kinderen van de groepen 1 en 2 kunnen verkleed als Sinterklaas en zijn Pieten cadeautjes gaan inpakken.
Gepubliceerd op: 8 november 2018
Lampionnen inloop 2018. Wat een groot succes! Heel veel bezoekers hebben door een mooi verlichte school gewandeld en de lampions bewonderd. Van schaapjes in de wei naar de jungle en het kabouterbos. Wat zijn de lampionnen mooi geworden!
Gepubliceerd op: 2 november 2018
Versie 2018