Groep 8MJ

Wij zijn groep 8 MJ. In onze klas zitten 21 kinderen en we hebben het heel gezellig met elkaar. Op dinsdag geeft juf Anita H. ons les en de andere dagen staat juf Marianne voor de klas. Komend jaar staat er ons veel te wachten. We bereiden ons voor op de brugklas, we gaan zelfs twee middagen meedraaien op het Vincent van Gogh. Daarnaast hebben we heel veel zin in het schoolkamp en de musical.

Zo ver is het natuurlijk nog niet, er moet ook nog gewerkt worden. Met rekenen zijn we druk bezig met breuken en procenten. Bij aardrijkskunde gaan we de hele wereld over en we kunnen bij taal straks complete zinnen ontleden. Naast hard werken hebben we ook tijd voor onze creatieve kant. Zingen, tekenen en crea doen we graag en toneelspelen vinden we ook heel leuk. (lekker gek doen dus ;))

We gaan genieten van ons laatste jaar hier op De Borg!