Groep 6JL

Wij zijn groep 6JL. Een leuke, gezellige en gemotiveerde groep die hard kan werken en ook van kletsen houdt J

De juffen zijn juf Jacqueline en Juf Linda. In onze klas zitten 24 kinderen. Wij zijn aardig voor elkaar, helpen elkaar en hebben ook weleens ruzie met elkaar.

Dit jaar werken wij voor het eerst met de agenda, die hebben we van school gekregen. In het begin is het lastig om te plannen, maar dat gaat steeds beter.

Op schoolreis gaan we dit jaar naar de Kameleon Terherne. Verder gaan we op excursie naar het overlaadstation, hebben we projecten met de bibliotheek en het ICO.

Dit jaar is ook nieuw dat we met ateliers gaan werken. We krijgen dan handvaardigheid met groep 5 en 6 door elkaar, i.p.v. in je eigen groep.

Groetjes van groep 6 JL!