Groep 3DM

Wij zijn groep 3DM,  een leuke groep  van 29 kinderen. Er zijn twintig  meisjes en negen jongens in de groep. Wij hebben twee juffen. Op maandag, dinsdag en woensdag werkt juf Dineke met ons. Op donderdag en vrijdag geeft juf Marloes ons les. Juf Ruth is op maandag en dinsdag actief als klassenassistent.

In onze groep vertellen wij elkaar verhalen. Wij helpen elkaar als dat nodig is. Wij vinden het fijn om samen te werken. Wij leren onze taken al goed te plannen.

Naast heel veel taal en rekenactiviteiten doen we ook geregeld andere leuke dingen. Wij knutselen of zingen samen. We spelen in de bouwhoek of doen een leuk gezelschapspel. Ook vinden we gymnastiek in de grote zaal helemaal geweldig, dan rennen we en soms…. zwaaien we aan de touwen.

We hebben samen veel plezier bij het leren .

Groeten van alle leerlingen en juffen uit groep 3DM