Groep 3AA

Welkom op de pagina van groep 3AA

We zijn een groep van 30 leerlingen en we hebben twee juffen. Op maandag en dinsdag geeft juf Annette les en op woensdag, donderdag en vrijdag geeft juf Anita les.

We hebben al heel veel letters geleerd. Van die letters worden woorden gemaakt die we al kunnen lezen. Nadat we op school een letter hebben geleerd, krijgen  we gelukkig ook altijd een leesblad mee naar huis, zodat we thuis ook elke dag kunnen oefenen. De letters kunnen we ook al schrijven met schrijfletters. Dat is best nog lastig, maar de juffen zeggen altijd: “van proberen kun je leren”.

We rekenen ook elke dag. We oefenen veel met tellen, + en – sommen en we zijn nu ook bezig met klokkijken.  Dat klokkijken oefenen we op ons digitale schoolbord.

De juffen gebruiken bij alle vakken het digitale schoolbord.

We krijgen elke week een taakbrief,  waar de dagtaken op staan. We kunnen zo precies zien wat we moeten doen. Wanneer we klaar zijn met een taak, kunnen we een krul op de taakbrief zetten.

De juffen houden erg van zingen! We zingen daarom vaak liedjes! Ons lievelingslied is ‘Robbie Robot’.

Gymmen vinden we superleuk! Het liefst zwaaien we in de touwen.