Groep 1LS

Wij zijn groep 1 LS van juf Lidy en juf Sarah.  Onze groep bestaat momenteel uit 22 kinderen. Ook hebben we een 3+ groep. Dat zijn de kinderen die t/m december nog 4 jaar moeten worden. Deze 2 jongens en 2 meisjes komen al vast op de woensdag wennen. Iedere dag spelen en werken we in onze eigen klas of op de gang in de bouwhoek, zandtafel en met de trein.

Op ons planbord plannen we zelf wat we gaan doen tijdens het spelen en werken en hangen het kaartje met de activiteit op de goede dag achter onze naam. We helpen elkaar als iets niet goed lukt (maatjes) en kunnen goed samen spelen.

Naast de kasten met puzzels, constructie- en taal/rekenspelletjes hebben we ook een eigen reken -/ schrijfhoek en twee computers. Een keer per maand komen er vaders en moeders met ons een gezelschapsspel spelen.

Op woensdagmorgen gaan we gymmen. Dat vinden we allemaal heel leuk. Net als buiten spelen. Dat doen we elke dag, als het weer goed is.